Gelukkig op weg

Ga je mee op reis?

Op De Ontdekking leert en ervaart je kind over zichzelf, over anderen en komen we onderweg nieuwe avonturen tegen. Die neem je mee in je rugzak! Tijdens de basisschooltijd doe je kennis op en ervaar je dat leren leuk is. Zo ontdek je steeds meer over de wereld om je heen.Want hoe meer je weet en leert, over wie je bent en wat je kan, hoe beter en sterker je in je schoenen staat. En dat is de basis voor ontwikkeling en groei.

Over de organisatieBeleidIdentiteit

Leerpleinen

Op de leerpleinen en in de lokalen vinden de leerlingen uitnodigende materialen en activiteiten. Creatief, samen en ook uitproberen. Vanaf groep 3 stimuleert het leerplein zelfstandigheid en samenwerken. Deze lijn trekken we door tot en met groep 8. Leren wordt zo leuker. Een prettige sfeer betekent ook rustig werken. Je kan je goed concentreren en omdat we aardig met elkaar praten en omgaan lukt het werken en spelen goed. Duidelijkheid en afspraken maken helpt ook.

Het team

Op De Ontdekking werkt een enthousiast team. Grotendeels bestaat het team uit leerkrachten, die ondersteund worden door intern begeleiders, een onderwijs assistent, een administratief medewerker en een schoolleider.

Bekijk ons team

Medezeggenschapsraad (MR) en Oudercommissie (OR)

De medezeggenschapsraad, de MR, praat en denkt mee over schoolse zaken, zoals de begroting, beleidsplannen en ontwikkeling. In de MR zitten ouders en teamleden. Zij vergaderen een aantal keren per jaar. Er is ook een gemeenschappelijke medezeggenschapsraad, de GMR. Ook het oudercomité ondersteunt bij activiteiten en feesten. Zij beheren de vrijwillige ouderbijdragen samen met de administratie van school. Samen met hen en andere ouders lukt het school zo feesten zoals Sinterklaas, de kinderboekenweek, sport- en speldagen te organiseren.

Stichting CNS Ede

Open en uitnodigend. Dat is wat wij zijn. Vanuit onze christelijke identiteit bieden wij bijzonder goed onderwijs voor elke leerling in veilige, eigentijdse en uitdagende scholen. Uit alles wat we doen spreken vier woorden: vertrouwen, verbinding, verantwoordelijkheid en vakmanschap.

Naar website CNS Ede